O NAMA

NEMA ČEKANJA

Naš fokus je kvalitet i sav naš rad fokusiran je upravo na to. Kvalitet iziskuje vrijeme i mi smo toga svjesni. Prevashodno tome, izdvajamo dovoljno vremena za svakog pacijenta kako bi pažljivo donijeli prave odluke, edukovali pacijenta a na kraju i uradili naš posao. 

Naša čekaonica nudi poseban ambijent i potpunu ugodnost ali mi cijenimo Vaše vrijeme i ne želimo da ga provedete čekajući. 

Pažljivim planiranjem koristeći različite alate svim našim pacijentima osiguravamo najbrže moguće termine bez čekanja. 

KVALITET, KVALITET, KVALITET

Stomatološka ordinacija Dental House je uređena po visokim standardima privatne stomatološke prakse. Mi smo posvećeni konstantnom unaprijeđenju, kako našeg znanja , tako i stomatološke opreme koju koristimo.  

Visoke standardne koje pratimo postavljamo sami sebi a i drugima. Kvalitet je naš prioritet i na tome gradimo naše procese rada. 

RAZGOVOROM PROTIV STRAHA

Vrlo često susrećemo se sa ozbiljnim strahom prema stomatologu, koji je nastajao godinama unazad kada stomatologija nije bila ovoliko razvijena kao danas. Zato mi u Dental House nakon prvog i bezbolnog pregleda volimo da razgovaramo sa pacijentom i odgovorimo na svako pitanje, detaljno preciziramo kako bi sve izgledalo od početka do kraja rada.

Danas je sve moguće i za svako zatečeno stanje pronalazimo najbolje rješenje. Vaše je samo da nam se prepustitie.

KLIJENTI O NAMA

circle-cropped (3)

Sama ordinacija je prvi pokazatelj posvećenosti detaljima što mi je neizmjerno važno kod stomatologa. Jako ugodan ambijent uz besprijekornu brigu o higijeni (i to bez onog dobro poznatog mirisa stomatoloških ordinacija).

Senad Redžić
circle-cropped (4)

Stomatolog se uglavnom bira preporukom i ne mijenja tako lahko. Medjutim, savjetovao bih svakome ko vec ima svog stomatologa da dodje u Dental House barem na konsultacije. Uvjeren sam da ce prvi utisak biti kao i svaki koji sam ovdje nasao, fenomenalan

Adnan Hodžić
circle-cropped (5)

Sve preporuke za meni najboljeg stomatologa u gradu. Fantastičan ambijent, ljubazna usluga i vrhunski kvalitet!!!

Mustafa Hadžiavdić
circle-cropped (6)

Ako živite u TK, ili ste u blizini, nemate šta više tražiti. Vizuelno, kvalitetom, gostoprimstvom i stručnošću će Vas oduševiti ova ordinacija. Novi, moderni pristup stomatologiji. Dr. Zikret, its like secre

Sejla Dragolj
circle-cropped (7)

Osim jako kvalitetnog i stručnog obavljanja stomatoloških usluga, dr. Zikret je vedra i vesela osoba pa je u ovom slučaju boravak kod zubara jako ugodan! Preporučujem svima..

Muamer Siočić